Van Merksteijn Fencing Systems is onderdeel van Van Merksteijn International

Over ons

Van Merksteijn Fencing Systems Netherlands is sinds april 2013 actief als totaalleverancier voor de hekwerkindustrie. Wij hebben als missie om, vanuit voorraad, hekwerkbedrijven en groothandelaren met de juiste materialen te beleveren. Of het nu gaat om volle wagens, een aantal pakketten of enkele stuks die veilig samen verpakt worden, Van Merksteijn Fencing Systems gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Met een programma bestaande uit hekwerkpanelen, palen, buizen, poorten, gaashekwerk en toebehoren is het een one-stop shopping principe.

Aangezien deze vraag niet alleen in de Benelux speelde maar eigenlijk in heel Europa, heeft Van Merksteijn hier op ingespeeld door in diverse Europese landen deze zgn. Service Centers of Fencing Systems bedrijven op te richten. Alle Fencing Systems bedrijven verkopen naast hekwerkpanelen van het moederbedrijf in Almelo bijpassende lokale producten zoals palen, poorten,gaas, bevestigingsmaterialen etc.

Zo ziet u dus dat middels deze dynamische en goed georganiseerde Fencing Systems bedrijven snel kan worden ingespeeld op de (veranderende) behoeftes in de markt. Vanuit ons gloednieuwe logistiek centrum bieden wij de hekwerkbedrijven een compleet en uitgebreid assortiment aan. Een ervaren en zeer gemotiveerd team van mensen met een jarenlange ervaring in de hekwerkbranche staat tot uw beschikking.

Dus voor nu en in de toekomst zit u goed bij Van Merksteijn Fencing Systems Netherlands!

Van Merksteijn International is een echt familiebedrijf. Op deze manier wordt er dagelijks zaken gedaan met klanten over de hele wereld.

Onze deskundige mensen zorgen ervoor dat u een naadloze dienstverlening krijgt binnen en buiten Europa. Al ruim 70 jaar zijn wij actief in de staalindustrie. Wat begon als een staalbouwbedrijf veranderde al snel tot één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld.

Wij produceren niet alleen, maar kunnen ook uw bestelling, waar en wanneer u wilt, leveren door middel van betrouwbare transporteurs, waar wij al jaren mee samenwerken. Van Merksteijn International is een sterke partner waar u op kunt bouwen.